Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Porvoo HIIT 79,00 € Kyllä toggle

Tehokas aloitus viikolle! 

Testaile rajojasi, ylitä itsesi. HIIT -harjoittelussa löydät itsestäsi vielä yhden vaihteen ja testailet hengityselimistösi kapasiteettia. Sykkeet nostetaan tarkoituksenmukaisesti korkealle ja palautumista tavoitellaan mahdollisimman nopeasti. Lihaksesi oppivat tuntemaan väsymystä ja hapotusta ja palautumaan siitä. Tämä pienryhmä nostaa treenisi uudelle tasolle ja saatat huomata kehityksen muussa harjoittelussa hyvinkin pian. 

  • maanantaisin 16.8.21 alkaen klo 18.30-19.30
  • toistaiseksi voimassaoleva ryhmä
  • valmentaja Linda Weckström
  • lisätiedot linda.weckstrom@easyfit.fi
Porvoo POLKUJUOKSU 79,00 € Kyllä toggle

Poluilla juostessa keho saa monipuolista harjoitusta ja samalla voi nauttia metsän rauhoittavasta tunnelmasta. Et tarvitse aiempaa polkujuoksukokemusta, ja vauhdin voit sovittaa itsellesi sopivaksi. Treeneissä vuorotellaan juoksua ja kävelyä ja välillä tehdään myös erilaisia harjotteita, kuten lihaskuntoa, loikkia yms. Treenit toteutetaan pääasiassa Joonaanmäen pururadalla.

Blogi