Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kouvola Kehonmuokkaus 79,00 € Kyllä toggle

Kehonmuokkaus-ryhmässä laitetaan kroppa tavoitekuntoon. On tavoitteesi sitten lihasten erottuvuus tai kiinteytys on tämä ryhmä sinua varten! Nämä tavoitteet saavutetaan yhdistelemällä oikeanlainen treeni ja ruokavalio, unohtamatta kuitenkaan lihashuollon tärkeyttä! Valmennuksen aikana opetellaan kiinteyttämiseen ja lihasmassan kasvatukseen soveltuvia liikkeitä ja harjoitusohjelmia sekä tutustutaan tehokeinojen käyttämiseen harjoittelussa. Jokaiselle osallistujalle katsotaan tavoitteisiin soveltuva ruokavalio ja tehdään kehonkoostumusmittaukset valmennuksen alussa sekä lopussa.

  • tiistaisin 23.3.2021 alkaen klo 18–19
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentajat Rea Jääskeläinen ja Noora Pilli
  • lisätiedot noora.pilli@easyfit.fi

 

Kouvola Street workout - kehonpainoharjoittelu 79,00 € Kyllä toggle

”Kehonpaino harjoittelussa haasteita riittää aivan kaikille vasta-alkajista edistyneimpiin”.  

Haluaisitko sinäkin oppia liikuttamaan kehoasi tehokkaammin… Parantaa voimatasoja sekä oppia uusia taitoja pelkästään kehoa käyttäen? Ilmoittaudu nyt ja tule testaamaan mihin kehosi oikeasti pystyy!

 

Kehonpainolla harjoitellessa käytämme kehoamme treenivälineenä, jonka vastuksena toimii eri liikeprogressiot. Haluaisitko sinä oppia vetämään leukoja? Ehkä saada ensimmäisen musche upin tai jopa human flagin?

Siis parantamaan voimatasoja, liikuttamaan kehoa monipuolisesti eri liikesuuntiin kokonaisvaltaisesti mikä pitää kehosi paremmin tasapainossa toimintakykyisenä.

Valmennuksessa opetan sinua liikuttamaan kehoasi paremmin sekä tehokkaammin!

Opetan sinulle mitä olen oppinut Parkour- ja telinevoimisteluvalmennuksessa harrasteurani aikana. Lähdemme liikkeelle perusteista, jotta jokainen voi haastaa itseään sopivalla tavalla. Jokaisesta liikkeestä löytyy sopiva versio yksilölliset lähtökohdat huomioiden.

Treenissä keskitymme kehon monipuoliseen käyttöön sitä sopivasti haastaen. Parannat voimatasojasi, lisäät liikkuvuuttasi sekä opit uusia taitoja.

Valmentajana luon sinulle turvalliset ja hyvät lähtökohdat opetella, miten aloittaa kehonpainoharjoittelu sopivasti haastaen.

Hyvä meininki ja ryhmän kannustava ilmapiiri kuuluu olla osana treenejä, otetaan kaikki mukaan ja kannustetaan voittamaan itsensä.

Ravitsemus on tärkeä osa kokonaisuutta, jonka haluan tuoda myös tähän valmennukseen, jotta sinä saat parempia tuloksia ja palaudut paremmin.

Personal trainer
Arttu Pakkanen

20.5.2021 alkaen
tiistaisin klo 16.30-17.30
Hinta 79 €/kk

Blogi