Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kerava SUPER PT - PIENRYHMÄVALMENNUS - Iiron ja Janen yhteisryhmä 120,00 € Kyllä toggle

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kahden PT:n luotsaamaan pienryhmään. Nimittäin Iiro ja Jane ovat yhdistäneet tietotaitonsa ja luoneet monipuolisen sekä tehokkaan pienryhmävalmennuksen sinun syystavoitteitasi ohjaamaan.

Tapaamme 2 kertaa viikossa Janen tai Iiron treenien merkeissä. Käymme läpi saliohjemat sekä kotitreeniohjelmat, jonka lisäksi saat ravintoneuvontaa sekä viikko-ohjelman tavoitteitasi tukemaan. Valmennustapaamisissa keskitymme lihaskunnon, -voiman sekä kestävyyden parantamiseen. Valmennus sopii mainiosti siis niin painonpudottajalle, kunnonkohottajalle kuin lihasvoiman kasvattajalle. Ilmoittaudu heti, sillä tästä eivät treenit enää parane!

Ajankohta: 16.8- 9.9. 2021, maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00- 19.00, ryhmä on jatkuva, mutta sitoutua voi 1 kk kerrallaan.

Paikka: Easyfit Keravan sisätilat sekä ulkotilat

Hinta: 120e/ kk
 

Lisätietoja:

iiro.sallinen@easyfit.fi

jane.pokkinen@easyfit.fi

Kerava Painonhallinta 79,00 € Kyllä toggle

Tule mukaan, onnistutaan yhdessä! Syksyn painonhallinta-pienryhmä starttaa 13.9. Tapaamme 12 kertaa aina maanantaisin klo 18.00-19.00. Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat pudottaa painoa pysyvästi! Valmennuksessa hahmotamme lähtötilanteesi sekä asetamme sinulle sopivat tavoitteet. Keskitymme tapaamisissa mm. motivaatioon, ruokavalioon sekä tavoitteita tukeviin treeniohjelmiin. Kaikki tämä ryhmän tuella kannustavassa hengessä. Älä jää yksin, ilmoittaudu mukaan!

Ajankohta: maanantaisin 13.9 - 29.11 klo 18.00-19.00

Kesto: 3 kk

Hinta: 79e/ kk

 

Maksimi osallistujamäärä: 8

Blogi