Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Kyllä toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Juoksu 3 kk 150,00 € Kyllä toggle

Juoksuun uutta potkua! Juoksijan lihaskunto ja kehonhulto sekä ravitsemus. Sisältää ravinto-ohjelmat ja InBody-mittaukset. Pääasiassa kurssin sisältö tapahtuu ulkona! Kestävyysharjoittelun perusteet, sykeseurattu harjoittelu ja sen merkitys. Käymme myös polkujuoksemassa! Kurssin hinta 150€/kk. Otetaan mukaan max 4 henkeä!

Kemi Ulkoliikunta pienryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko monipuolistaa harjoitteluasi? Tehosta harjoittelua porukassa! Ei sisällä ravinto-ohjelmaa eikä mittauksia, voit hankkia niitä halutessasi lisäksi tarjoushintaan. Treenaamme monipuolisesti alueemme puistoissa, ulkoliikuntapaikoilla, portaissa ja pururadoilla. Kurssin hinta 79€/kk toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, treenamme ulkona niin pitkälle syksyyn, kuin kelit sallii! Mukaan otetaan max.10 henkeä! Tarpeen mukaan perustamme toisen ryhmän!

Blogi