Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Helsinki - Kalasatama Sali 79,00 € Kyllä toggle

Tämä pienryhmävalmennus sopii erityisesti sinulle, joka olet aloittamassa kuntosaliharrastusta ja haluat oppia tehokkaan sekä turvallisen kuntosaliharjoittelun perusteet. Käymme läpi mm. tärkeät liikemallit ja tekniikat, jolloin saat harjoittelun kohdistumaan oikeille lihaksille. Käytämme sekä laitteita että vapaita painoja. Valmennuksen aikana opit asettamaan tavoitteita sekä luomaan itsellesi harjoitusohjelman. Lähde siis mukaan ja saat tästä kantavat eväät saliharrastuksellesi! :)

-Tavoitettasi tukeva ruokavalio tehdään tarvittaessa erikseen, hinta 59e.

  • Ajankohta: tiistaisin 28.9.-14.12., klo 18.30-19.30
  • Kesto: 3kk
  • Hinta: 79€ / kk
  • Valmentajana Jane Pokkinen
Blogi